Naposlech.cz
13.5.2015


Vážení audioknižní posluchači,

přinášíme vám nové číslo e-mailového zpravodaje naposlech.cz – audioknižního průvodce, který informuje o aktuálním dění ve světě mluveného slova. V tomto občasníku upozorňujeme na články, které by neměly uniknout vaší pozornosti, představujeme některé z chystaných novinek a snažíme se vás utvrdit v tom, že audioknihy si pozornost zaslouží.
Jakub Horák, vydavatel naposlech.cz
 


Abychom mohli zpravovat o audioknižním dění na všech frontách, uveřejňujeme některé informace výhradně na sociálních sítích.

Sledujte nás na Facebooku, aby vám žádná z nich neunikla.



Audiokniha roku 2014 se blíží!

Jak možná víte, v pátek 15. května budou na veletrhu Svět knihy Praha vyhlášeni vítězové osmi soutěžních kategorií Ceny AVA - Audiokniha roku 2014. Audioknižní průvodce naposlech.cz je jedním z partnerů tohoto výročního ocenění a jeho recenzenti tvoří část odborné poroty.

Přečtěte si, které audioknihy jsou nominovány v jednotlivých kategoriích.

Slavnostní vyhlášení proběhne za účasti řady tvůrců, ceny předají například Zdeněk Svěrák, Igor Bareš a Martin Stránský.



O čem jsme psali

Přečtěte si ty nejzajímavější články, které jsme v uplynulých týdnech publikovali na webu naposlech.cz. Zjistíte tak například, že letošní Svět knihy Praha bude pro audioknižní posluchače velmi zajímavý.
 
zpráva

AKTUALIZOVÁNO: Audioknižní Svět knihy

Mezinárodní knižní veletrh a literární festival Svět knihy Praha 2015 bude letos výrazně více audioknižní, než tomu bylo v uplynulých ročnících.
recenze

Urvané ucho od džbánu

Milé děti, odmlouváte, žalujete, mlaskáte a srkáte, dloubáte se v nose, nechcete se mýt anebo jste tak líné, že nedokážete za celý den vylézt z postele?
recenze

Slavná epopej ve velkolepém provedení

Zmíníte-li mezi zasvěcenými rozhlasovými tvůrci, či mezi znalci mluveného slova název Vojna a mír, vrátí se vám řada superlativů.
recenze

Drsná dánská detektivka

Vydavatelství OneHotBook už předloni v listopadu navnadilo posluchače prvním dílem dánské série případů oddělení Q s komisařem Carla Mørckem.
zpráva

Audioknihy spojují generace

O tom, že audioknihy v posledních letech získávají zaslouženou popularitu a stávají se vítaným společníkem nejen ve chvílích odpočinku...
recenze

Táborský thriller

Guru české fantasy a sci-fi, Jiří Walker Procházka, spojil své síly se spisovatelkou dětských knížek Klárou Smolíkovou aby společně vytvořili...
Vaši připomínku, námět či nabídku můžete odeslat prostřednictvím
kontaktního formuláře

Provozovatelem audioknižního průvodce naposlech.cz je Jakub Horák (IČ 60788003)