Naposlech.cz
22.10.2015


Ulička hanby jako audiokniha

Vážení posluchači,
v rámci rozsáhlého víkendu Audioknihy NAHLAS! uvedla vydavatelství AudioStory a Vyšehrad dramatizaci románu Vlastimila Vondrušky Ulička hanby. U té příležitosti přinášíme nejen její novou recenzi, ale také rozhovor s autorem a v neposlední řadě i možnost vyhrát tři CD s audioknihou v soutěži.
 
Jakub Horák, vydavatel naposlech.cz
 
 

Vyhrajte tři CD s audioknihou Ulička hanby

V pravidelné týdenní hře o audioknihy odměňujeme tentokrát hned tři soutěžící. Stačí zodpovědět otázku týkající se dramatizace Ulička hanby a mít štěstí při slosování. A nezapomeňte, že naši fanoušci na facebooku (a jsou jich už téměř 2000) dostanou v případě své výhry ještě jednu audioknihu navíc! Přidejte se k nim.
 
 


Jaký je vztah Vlastimila Vondrušky k audioknihám? Co prozradil o vydavatelstvých plánech? Dozvíte se v exkluzivním rozhovoru u příležitosti vydání Uličky hanby. Její čerstvá recenze obsahuje i více než čtvrthodinovou zvukovou ukázku.

 
rozhovor

Poslech audioknih člověka kultivuje

U příležitosti vydání audioknižní Uličky hanby jsme se jejího autora zeptali na jeho vztah k mluvenému slovu i na plány do budoucna...
 
recenze

Zločiny z temných pražských zákoutí

Kam může zavést pátrání královského písaře a často i vyšetřovatele Jiřího Adama z Dobronína? Mimo jiné mezi nejhrubší vrstvy obyvatel...
 


Přinášíme i recenzi starší dramatizace Plzeňské mordy, kterou vydavatelství AudioStory a Vyšehrad vydala loni. V ní se poprvé v dramatizované podobě objevila postava Jiřího Adama z Dobronína.

 
recenze

Inspekční cesta do Plzně

Při vyšetřování několika záhadných vražd se poprvé setkává královský písař z Prahy – Jiří Adam z Dobronína se svým pomocníkem, bakalářem Petrem Korcem.
 
profil

„AudioStory uvádí...“

AudioStory vzniklo v roce 1991 jako zcela průkopnický projekt na poli vydávání audioknih. Dnes má na svém kontě již téměř 200 titulů mluveného slova.
 


Uniknout by vám neměly ani dříve vydané četby románů Vlastimila Vondrušky Jménem krále a Případ masopustních maškar, v nichž vystupuje postava Oldřicha z Chlumu.

 
audiokniha

Jménem krále

Oldřich z Chlumu, královský prokurátor Přemysla II. Otakara a správce hradu Bezděz, odjíždí na hrad Vartemberk, kde se mají konat slavnostní zásnuby rytíře Beneše z Dubé...
 
recenze

Bleskový Vondruška

Případ masopustních maškar je vlastně jakýmsi úvodním dílem cyklu - dozvíme se v něm, jak se Oldřich z Chlumu stal královským prokurátorem a jaké události tomu předcházely.
 


Dílo Vlastimila Vondrušky je do zvukové podoby převáděno velmi často. Řadu audioknih můžete stáhnout prostřednictvím specializovaného obchodu Audiotéka.cz.
 


 
Vaši připomínku, námět či nabídku můžete odeslat prostřednictvím
kontaktního formuláře

Provozovatelem audioknižního průvodce naposlech.cz je Jakub Horák (IČ 60788003)