Naposlech.cz
5.11.2015


Milí posluchači,

všechny průzkumy a statistiky prodejnosti potvrzují, že detektivní a kriminální žánr se u posluchačů audioknih těší velké oblibě. A jde-li o klasické případy z pera královny zločinu, je jejich úspěch takřka zaručen. Je mi ctí představit vám nové zpracování případů monsieur Hercula Poirota.
 
Jakub Horák, vydavatel naposlech.cz
 
 

Poirot pro tři z vás

Jako čtenáři naposlech.cz jste si už jistě zvykli na pravidelné týdenní soutěže o audioknižní ceny. Tentokrát máte možnost hrát hned o tři mp3CD! Stačí zodpovědět jedinou směšně jednoduchou otázku. A připomeňme, že naši fanoušci na facebooku dostávají v případě své výhry ještě jednu audioknihu navíc! Přidejte se k nim.
 
 


Režisérem Herkulovských úkolů pro Hercula Poirota je Michal Bureš. V rozhovoru s ním se dozvíte nejen o jeho práci na audioknihách, ale i o rozhlase a mluveném slovu obecně.

 
recenze

Není Hercule jako Herkules

Hercule Poirot plánuje svůj odchod do důchodu. Namísto hledání zločinců chce najít způsob, jak pěstovat chutnější dýně... 
 
rozhovor

Michal Bureš

Je je jedním z nejvytíženějších režisérů audioknih. Mezi jeho nejčerstvější díla patří i Herkulovské případy pro Hercula Poirota v interpretaci Ladislava Freje.
 


Dílo Agathy Christie bylo do zvukové podoby adaptováno mnohokrát. Přečtěte si přehledný článek o jejích českých audioknihách.
 
téma

Vraždy podle královny zločinu

Znáte celou českou audioknižní produkci podle detektivek Agathy Christie? Možná budete překvapeni.
 
obchod

Hercule Poirot v audioknihách

Podívejte se, které z případů slavného detektiva lze zakoupit v audioknižní podobě na Audioteka.cz
 


Agentura Kristián, která připravila Herkulovké úkoly, má na svém kontě i další audioknihy. Například velmi úspěšného Forresta Gumpa.

 
recenze

Jiný Forrest Gump

Stal se kultovním filmem a citáty z něj vstoupily do všeobecného povědomí. Knižní, resp. audioknižní Forrest Gump je ovšem jiný, než jeho filmové zpracování...
 
audiokniha

Není přání jako přání

Rudovlasé Heather je lehce přes třicet a vyrovnává se s nevěrou bývalého přítele, po němž zůstaly jen hořké vzpomínky a nesplacený byt...

 
Vaši připomínku, námět či nabídku můžete odeslat prostřednictvím
kontaktního formuláře

Provozovatelem audioknižního průvodce naposlech.cz je Jakub Horák (IČ 60788003)