Naposlech.cz
26.11.2015


„Obžalovaný, jelikož porotci odpověděli ,ano‘ na všechny otázky kromě jediné,
zda šlo o čin úmyslný, odsuzujete se k trestu nucených prací na doživotí.“

 

Vážení milovníci dobré literatury,

je mi ctí představit vám audioknižní novinku, slavného Motýlka Henriho Charrièra. Jako četbu na pokračování ho letos na podzim uvedl Český rozhlas, nyní na CD vydává Radioservis. Tři z vás mohou tuto audioknihu vyhrát v naší pravidelné soutěži.
 
Jakub Horák, vydavatel naposlech.cz
 
recenze

Galejníkova touha

"Vyprávění má téměř autentickou atmosféru a Lichého interpretace je nadmíru strhující. Zvláště spolu s hudebním doprovodem – loudavým, cyklickým a drásavě jednotvárným."
 
rozhovor

Dělat audioknihy je pekelná dřina

Zeptali jsme se herce Norberta Lichého na jeho práci na Motýlkovi i v rozhlase obecně. Mimo jiné prozradil, které audioknihy mu v poslední době udělaly radost.
 
 

Soutěž o tři audioknihy

Každý týden nabízí naposlech.cz možnost vyhrát audioknihu na CD. Tentokrát mají šanci získat novinkového Motýlka dokonce tři z vás. Stačí znát odpověď na jedinou otázku. A stále platí, že naši fanoušci na facebooku dostanou v případě své výhry ještě jednu audioknihu navíc! Přidejte se k nim.
 
 



Z dalších novinek vydavatelství Radioservis by vám neměla uniknout bravurní adaptace románu Dítě číslo 44 ani poslední část kompletu případů komisaře Maigreta.

Obě audioknihy dostaly velmi pochvalné recenze.
 
recenze

Vraždy utajené ve jménu šťastné budoucnosti

Moskva 1953. Očividnou vraždu malého chlapce vyhodnotily státní orgány jako nešťastnou nehodu. Jak se to možné?

 
recenze

Když Maigret neznamená Hrušínský

Říká se, že nikdo není nenahraditelný. Ale v případě hereckých osobností, které určitému literárnímu hrdinovi vtisknou osobitou a nezaměnitelnou tvář...


Radioservis pochopitelně nezapomíná ani na mladší posluchače – aktuálně pro ně připravil dobrodružný příběh Svěřte případ Kallovi podle předlohy Astrid Lindgrenové.
 
obchod

Radiotéka

Motýlka a veškerou další produkci vydavatelství Českého rozhlasu Radioservis i audioknihy jiných vydavatelů je možné stáhnout na stránkách e-shopu Radioteka.cz.
 
audiokniha

Svěřte případ Kallovi

Party Bílé růže a Červené růže svádějí obvyklý prázdninový boj o Velkého bručouna. A zrovna ve chvíli, kdy se Eva-Lotta chystá přemístit ho na jiné tajné místo, se stane VRAŽDA!
 


 
Vaši připomínku, námět či nabídku můžete odeslat prostřednictvím
kontaktního formuláře

Provozovatelem audioknižního průvodce naposlech.cz je Jakub Horák (IČ 60788003)