Naposlech.cz
17.3.2016


Vyhrajte 500 Kč na nákup audioknih!

Spolu s obchodem Alza.cz vám můžeme s radostí nabídnout poukaz na nákup audioknih v hodnotě 500 Kč. Vyhraje ho ten z vás, kdo správně odpoví jednoduchou otázku a usměje se na něj štěstí při losování.
 
 

Mezi audioknihami je na Alze opravdu co vybírat.
Těmi nejaktuálnějšími novinkami jsou například Skrytá těla nebo děsivý Děs.
 
recenze

Antihrdina znovu na scéně

...Z románů Caroliny Kepnes, ale i z jiných audioknih, které Jan Zadražil načetl, je zřejmé, že mu zvrácení antihrdinové naprosto sedí. Ukazuje se jako jeden z nejtalentovanějších čteců dnešní doby....
 
recenze

Posedlost krutostí

David Hidden je podepsaný pod hutným, syrovým a naprosto nezměkčilým thrillerem, který zasazuje svého trochu chandlerovsky nespořádaného hrdinu do nevlídných stok pařížského podsvětí.

 

Také prodejní hity Grey a Deníček moderního fotra mají svou zvukovou podobu.
 
recenze

Dostaň se do jeho hlavy! Ušima.

Interpretaci Michala Slaného můžeme s výkonem Terezy Bebarové srovnávat jen těžko, lze ale konstatovat, že je velmi dobrý. V mantinelech, které literární předlohou vytkla E L James, se pohybuje s jistotou.

 
recenze

Otec v kolotoči

Dominik Landsman vytvořil kompilát snad všech situací, do kterých se rodič (ne nutně pouze otec) dostává, a až do krajnosti je vyhrocuje. Nezažívá nic jiného než všichni mladí rodiče, je ale schopen podat své zkušenosti s nadsázkou a humorem.
 

Mezi stále populární audioknihy patří v nabídce Alzy
například kompletní série Hunger Games nebo hitlerovská Už je tady zas.
 
recenze

Hlad po přežití a pomstě

Trilogie Hunger Games rozhodně stojí za pozornost. Po chvíli si na způsob interpretace zvyknete a můžete si vychutnat celý dramatický příběh.

 
recenze

Rozpačitý příběh oživlého Hitlera

Vermes si plně uvědomuje, jaký vliv mají média na prezentaci čehokoli, i naprosté zrůdnosti, je-li předložena jako něco přínosného, popř. bizarního.
 
 
 

 
 
 
Vaši připomínku, námět či nabídku můžete odeslat prostřednictvím
kontaktního formuláře

Provozovatelem audioknižního průvodce naposlech.cz je Jakub Horák (IČ 60788003)