Naposlech.cz
11.5.2016


Vyhrajte nejlepší audioknihu roku 2015!

 
S blížícím se vyhlášením výsledků cen Audiokniha roku 2015 jsme pro vás připravili soutěž o Absolutního vítěze! Nechte se překvapit, zda jím bude dramatizace Díte číslo 44, četba Mlýn na mumie nebo druhé Osudy dobrého vojáka Švejka.
 

 
 
Staňte se naším fanouškem na Facebooku a můžete získat
všechny tři nominované audioknihy.
 

 
 

A co nového přinesly uplynulé dny?

Hurvínek oslavil devadesátiny a po čase se vrátili kamarádi ze Čtyřlístku.
 
 

Další návrat do Třeskoprsk


Obliba legendární zvířecí party z Třeskoprsk je nepopiratelná. Vedle stále vycházejícího časopisu vznikají knížky, postavičky se dostávají na nejrůznější předměty a utěšeně se rozrůstá i zvuková produkce s jejich příběhy.

Hurvínkovy poklady v Radiotéce


V rozhlasovém archivu se nachází mnoho pozoruhodných hurvínkovských snímků, z nichž jsou některé dostupné ke koupi i v Radiotéce. Všechny dosud vydané nahrávky spojuje významný autor pro děti, pan František Nepil.
 
 
Jubilejní Trialogy B s Janem Hartlem a Jiřím Dvořákem už proběhly,
mezinárodní veletrh Svět knihy Praha teprve začíná.
 
 

Trialogy oslavily třicítku


Besední pořady Trialogy B od listopadu 2012 připravuje a moderuje kulturolog a rozhlasový publicista Jakub Kamberský. V každém z večerů představuje divákům nejčastěji dva hosty se vztahem k rozhlasu, dabingu, filmu i jiným kulturním odvětvím.

Audioknižní Svět knihy 2016


V pátek třináctého proběhne v rámci veletrhu Svět knihy Praha předávání výročních cen Audiokniha roku 2015. Tato slavnostní akce ovšem není jedinou, kterou budou moci posluchači audioknih na veletrhu navštívit.
 
 
 
Naposlech.cz přineslo i recenze dvou fantastických audioknih.
 
 

Osobitý svět Zaklínačův


Finger dokáže vytvořit přesně tu atmosféru, kterou fanoušci fantasy žánru cítí pod kůží u čtení Tolkiena nebo právě Sapkowského. Každé písmeno má nádech těch časů, kdy draci křižovali oblohu a podivní tvorové útočili na pocestné.

Za rohem číhá potvora!


Jan Vondráček tentokrát více hraje, než pouze čte. PAX totiž dává důraz na dialogy namísto popisů a do děje vstupuje hned několik postav. Navíc, jde o knihu hodně dramatickou, což ostatně dávají na vědomí i hudební vstupy.


 
Vaši připomínku, námět či nabídku můžete odeslat prostřednictvím
kontaktního formuláře

Provozovatelem audioknižního průvodce naposlech.cz je Jakub Horák (IČ 60788003)