Naposlech.cz
19.5.2016


Vážení posluchači,

představujeme vám audioknižní novinky, které vydavatelství OneHotBook uvedlo minulý týden na Světu knihy Praha. Jednu z nich, drama z období laponské války Porodní bába, teď můžete vyhrát.


Šanci má pět z vás!

 
 
Naposlech.cz přináší jako první recenzi audioknihy Porodní bába.
Podívejte se také na další novinky OneHotBook. 
 
 

Jedenáct hodin úzkosti i radosti

Beretová bravurně přechází z jedné herecké polohy do druhé: jednou je odhodlaná, jindy zcela zlomená, vztek střídá radostné dojetí, kadence chrlených slov zase pomalé věty v pláči.

 

Veletržní novinky od OneHotBook

U příležitosti veletrhu Svět knihy Praha 2016 bylo představeno hned několik audioknižních novinek. Některé z nich se dočkaly slavnostního křtu za účasti interpretů, tvůrců i zahraničních autorů.
 
 
 
Víte, které audioknihy získaly ocenění Audiokniha roku 2015?
A že Karel IV. slavil své narozeniny novou audioknihou?
 
 

Toto jsou Audioknihy roku 2015

Třetí ročník Cen Asociace vydavatelů audioknih – Audiokniha roku 2015 zná své vítěze. Byli oznámeni již tradičně na veletrhu Svět knihy Praha za účasti vydavatelů, tvůrců a interpretů.
 

Karel IV. ‒ Císař a císařovna

Jaký byl pro krále Karla IV. rok 1363? Sňatkem s Alžbětou vzal vítr z plachet pouze jednomu ze svých protivníků, ještě jich zůstává dost. Královští manželé se pokoušejí nalézt společnou řeč.
 
 
 
Poslechněte si ukázky dalších nových audioknih.
 
 

Dívka, ktera spadla z nebe

Marian je ideální adeptka pro britský výsadek ve Francii za 2. světové války. Roku 1943 je po náročném výcviku umístěna nedaleko Paříže, odkud má pomáhat místnímu odboji a zařídit emigraci pro významného fyzika.
 

Ostrov Entry

Peter May se vrací k atmosféře trilogie Lewis v příběhu o vraždě ve skotské komunitě na kanadském ostrově, jehož minulost souvisí s ostudnou kapitolou britské historie zvanou Vyklízení Vysočiny.

 


 
Vaši připomínku, námět či nabídku můžete odeslat prostřednictvím
kontaktního formuláře

Provozovatelem audioknižního průvodce naposlech.cz je Jakub Horák (IČ 60788003)