Naposlech.cz
16.6.2016


Milí audioknižní posluchači,

velmi rádi vám tentokrát představujeme audioknihu Dívka, která spadla z nebe britského spisovatele Simona Mawera. Příběh devatenáctileté Marian Sutrové, která byla v roce 1943 vycvičena britskou službou pro tajnou válečnou operaci v okupované Francii, vychází jako audiokniha v interpretaci herečky Lucie Pernetové.
 

Tři z vás mohou audioknihu vyhrát!

 
 
 
 
Členové Klubu Audiolibrix kupují audioknihy za 199 Kč!



 
rozhovor

Měla jsem pocit, že jsem Marian

Lucie Pernetová je hlasem několika audioknih vydavatelství OneHotBook. O té nejčerstvější, Dívce, která spadla z nebe, se rozpovídala v následujícím rozhovoru.
 
recenze

Odhodlaná dívka, která...

Projev Lucie Pernetové s postavou Marian Sutrové velmi dobře koresponduje – obyčejná, zejména z počátku velmi naivní mladá žena, nadmíru odhodlaná splnit svůj úkol.
 
 
 
Lucii Pernetovou můžete slyšet i v úspěšném Sběrateli
nebo s Terezou Bebarovou a Petrou Špalkovou v Dívce ve vlaku.
 
 
recenze

Vzácný exemplář do sbírky

Sběratel si říká o poslech na jeden zátah. Není dlouhý a interpretační výkon Jaroslava Plesla je natolik strhující, že nemilosrdně táhne posluchače až k nevyhnutelnému konci.
 
recenze

Příběh nespolehlivé svědkyně

Dívka ve vlaku, která v sobě kombinuje prvky detektivky a psychologického dramatu, se stala světovým bestsellerem a bývá přirovnáván ke Zmizelé od Gillian Flynn.
 
 
 
Poslechněte si i další silná dramata druhé světové války.
 
 
audiokniha

Vyhnání Gerty Schnirch

Silná výpověď ověnčená cenou čtenářů Magnesia litera a nominovaná na Cenu Josefa Škvoreckého, Magnesii Literu za prózu i  Cenu Jiřího Ortena se v procítěném podání herečky Vilmy Cibulkové zaryje pod kůži.
 
audiokniha

Porodní bába

V roce 1944 probíhá v oblasti Pečenga na severu Finska laponská válka. Nemanželská dcera ze šamanské rodiny působí jako porodní bába. Pak se ale bezhlavě zamiluje do nacistického důstojníka Johannese...
 
 
 
Fanouškům naposlech.cz na Facebooku neunikne nic z audioknižních novinek.
 

 
Vaši připomínku, námět či nabídku můžete odeslat prostřednictvím
kontaktního formuláře

Provozovatelem audioknižního průvodce naposlech.cz je Jakub Horák (IČ 60788003)