Naposlech.cz
29.9.2016


Vážení audioknižní posluchači,

jen dnes máte možnost oslavit narozeniny obchodu AUDIOLIBRIX nákupem audioknih se slevou 33 %! Nenechte si ujít šanci doplnit svou audioknihovničku staršími i novinkovými tituly. Pro nové členy Klubu Audiolibrix je navíc připraven dárek v podobě první audioknihy za pouhých 29 Kč.
 
 


Vyhrajte komplet audioknih o Karlu IV.

Nechybí samozřejmě ani naše obvyklá soutěž. Tentokrát o dárkový komplet tří audioknih o Karlu IV. v podání jedinečného Jiřího Dvořáka. Není už čas myslet na vánoční dárky?
 
 
recenze

Karlův život se uzavřel

Hlavní přidaná hodnota audioknihy bezesporu spočívá v Dvořákově zcela uvěřitelném a upřímném vyprávění, doplněném navíc středověkou hudbou skupiny Řemdih.
rozhovor

O odvaze být s postavami minulosti

Série audioknih Josefa Bernarda Prokopa o Karlu IV. byla třetím dílem završena. U té příležitosti přinášíme rozhovor s jejím interpretem, hercem Jiřím Dvořákem.
 
 
Z historických audioknih by vás mohly zaujmout i další novinky.
 
 
recenze

Jedenáct hodin úzkosti i radosti

Autorka příběh líčí ve třech rovinách: z pozice porodní báby, nacistického poručíka Johannese, a z deníků mrtvého muže. Přirozeně se tedy nabízelo obsadit nahrávku třemi herci.
recenze

Odhodlaná dívka, která...

Projev interpretky Lucie Pernetové s postavou Marian Sutrové velmi dobře koresponduje – obyčejná, zejména z počátku velmi naivní mladá žena, nadmíru odhodlaná splnit svůj úkol.
 
 
Nenechte si ujít ani žhavé audioknižní novinky - obě filmově zpracované.
 
 
novinka

Deník Bridget Jonesové

Bridget je svobodná třicátnice, která by ráda našla pravou lásku. Jen si musí dát pozor na určité typy mužů: alkoholiky, workoholiky, chorobné dlužníky, muže, co mají přítelkyni nebo jsou ženatí...
novinka

Sirotčinec slečny Peregrinové

Existuje opravdu podivný sirotčinec pro děti se zvláštními schopnostmi, o němž Jacob jako malý slýchával? Teď je mu šestnáct a vydává se na cestu, která mu umožní pochopit, kým vlastně je.
 
 
Členové Klubu Audiolibrix nakupují audioknihy za nejvýhodnější ceny!



 
Vaši připomínku, námět či nabídku můžete odeslat prostřednictvím
kontaktního formuláře

Provozovatelem audioknižního průvodce naposlech.cz je Jakub Horák (IČ 60788003)