Naposlech.cz
29.6.2017


Milí posluchači audioknih,

opět se vracíme se zpravodajem naposlech.cz, abychom informovali o audioknižních novinkách, které vám mohou zpříjemnit nejen nadcházející dobu prázdnin a dovolených. Přinášíme ukázky, recenze i původní rozhovor a nechybí samozřejmě ani oblíbená soutěž, v níž až do neděle 2. července můžete hrát o komplet čtyř audioknih Joa Nesbøho!

 
 
 
 
Poslechněte si ukázky ze žhavých audioknižních novinek,
které vám mohou zpříjemnit léto.
 
 
novinka

Kosmonaut z Čech

Cesta do hlubin vesmíru a astronautovy duše ve zvukovém zpracování knihy, která uchvátila nejen angloamerický knižní trh. Poslechněte si intergalaktickou odyseu o lásce, ambicích a poznávání sebe sama.
 
novinka

Anne ze Zeleného domu

Zrzavé, pihovaté, hubené, copaté a upovídané děvčátko jménem Anne Shirleyová přijíždí na nádraží v Bright Riveru na kanadském ostrově Prince Edwarda. Co ji tady asi čeká?

 
 
 
Poslední případ Hercua Poirota nebo současný příběh z jižních Čech?
 
 
recenze

Poslední Poirot

Kapitán Hastings a Hercule Poirot. Na zámku Styles poprvé společně vyrazili na lov vraha tehdejší majitelky. A tam se také po letech setkávají, aby odhalili dalšího mimořádně nebezpečného zločince.
 
recenze

Citlivě o citech

Román oceňovaného českého spisovatele Jiřího Hájíčka, který se stal Knihou roku 2016 v anketě Lidových novin, vychází jako audiokniha v podání herce Martina Pechláta.

 
 
 
Obsáhlý rozhovor s Miloněm Čepelkou vyšel ve zvukovém zpracování.
Další, kratší, s herečkou Bárou Hrzánovou a režisérkou Hanou Kofránkovou
si můžete přečíst exkluzivně na naposlech.cz
 
recenze

Ve středu narozené nedělňátko

Dozvíme se nejen podrobnosti o vzniku Divadla Járy Cimrmana, o rozkolu, který v souboru nastal už v počátcích, ale i zajímavosti z dob jeho dalšího fungování a také ze života Miloně Čepelky samého.

 
rozhovor

Audiokniha nesmí být podvod

Co řekly herečka Bára Hrzánová a režisérka Hana Kofránková v diskusním pořadu Trialogy B o audioknihách? Například to, že pokud se audiokniha udělá řemeslně dobře, jde o velmi záslužnou věc.
 
 



 
Vaši připomínku, námět či nabídku můžete odeslat prostřednictvím
kontaktního formuláře

Provozovatelem audioknižního průvodce naposlech.cz je Jakub Horák (IČ 60788003)