Naposlech.cz
17.8.2017


Nový film otce a syna Svěrákových jako audiokniha!

Literární předloha nového filmu Po strništi bos má svou zvukovou podobu. V roce 2014 ji pro Supraphon přečetl její autor, Zdeněk Svěrák. Jeho vyprávění o vlastním dětství, kdy byl coby kluk přesazen z města na venkov, má díky autorské interpretaci nezaměnitelné kouzlo. Poslechněte si ukázku a přečtěte si recenzi audioknihy.

 
 
 
 
Přestože léto bývá na audioknižní novinky poněkud chudší,
my pilně recenzujeme.
 
 
recenze

Já chci psát cool!

Po válkách každého s každým, po bojích prakticky bez vítěze, se v roce 2050 seskupují lidé do oddílů a všelijakých skupin, kdy přežití (i na úkor jiného) je pochopitelně jednou z hlavních náplní dne.

 
recenze

V podezření

V atmosféře hlubokých lesů a širých mořských plání, rozehrává Bernard Minier příběh šestnáctiletého Henryho, kterému se změnil život toho rána, kdy byla jeho dívka nalezena na pláži mrtvá.

 
 
 
Připravili jsme rozhovor se šéfem vydavatelství Kristián
a článek o noirových audioknihách.
 
 
rozhovor

Když Kristián dělá audioknihy

Kristián Entertainment má za sebou hned několik posluchačsky velmi oblíbených audioknih. Nejpopulárnější je patrně Forrest Gump, který v anketě Audiokniha roku 2013 získal Cenu posluchačů.
 
téma

Ve stínu aneb Americká detektivní škola

Americká detektivní škola spolu s příběhy noir tvoří již po celá desetiletí protiváhu klasickým detektivkám a ani audioknižní svět tyto žánry nepřehlíží.
 
 



 
recenze

Vzhůru do nekonečna...

Jeho videa z Mezinárodní stanice ISS a cesty ze Země do vesmíru a zase zpět hravě překonávala hranice několika miliónů zhlédnutí. Chris Hadfield poutavě zachytil život astronauta.
recenze

Příliš hlučná niternost

Dnes kultovní Cestu pokojného bojovníka sepsal Dan Millman dle svého vlastního příběhu už takřka před čtyřmi desítkami let. Nyní vychází i ve zvukové verzi. Má stále ještě co sdělit?

 


 
Vaši připomínku, námět či nabídku můžete odeslat prostřednictvím
kontaktního formuláře

Provozovatelem audioknižního průvodce naposlech.cz je Jakub Horák (IČ 60788003)