Naposlech.cz
22.10.2017


Milí posluchači,

až do neděle jsme prodloužili soutěž o tři audioknižní biografie HAVEL. Podle knihy Michaela Žantovského ji načetl autor a herci Jan Vondráček a Zuzana Stivínová. Že se audiokniha povedla, se můžete dočíst v recenzi a při troše štěstí i sami přesvědčit.

Tři z vás mohou vyhrát životopis Václava Havla.

 
 

 
 
Přinášíme samozřejmě i recenze aktuálních audioknižních novinek.
Například těchto dvou napínavých příběhů.
 
 
recenze

Smrt ve větvích

Šestý ze znovuotevřených případů kodaňského oddělení Q přivádí na scénu osvědčenou partu: Carla, Assada, Rose a Igora. Igora Bareše.

 
recenze

Na hraně

Román české autorky vykresluje na pozadí konfliktu dvou polovin kdysi jednotné země osudy hrdinů, mimoděk zatažených do mocenského boje mezi svobodou a diktaturou.
 
 
 
Vedle Havla, kterého můžete i vyhrát v soutěži,
si náš recenzent posvítil i na dva audioknižní cestopisy.
 
 
recenze

Se Ziburou na vycházku

Oblíbené cestopisy Ladislava Zibury se dočkaly i své zvukové verze. Prvotinu 40 dní pěšky do Jeruzaléma doplnila po roce i Pěšky mezi buddhisty a komunisty.
 
recenze

Vše o Havlovi

Žantovský má dar hlubokých analýz Havlových divadelních her, zásadních esejů a projevů. Byť nezapírá přátelské pouto, vystupuje jako nezaujatý pozorovatel.
 
 
 
A pochopitelně jsme si posvítili i na audioknihy určené dětským posluchačům.
 
 
recenze

Jednohubkové příjemno

Knihy Arnošta Goldflama míchají v akurátním poměru veselo i vážno, umí být hravé, stejně jako poučné až mírně moralistní. Albatros nechal autora načíst i jednu z jeho nejčerstvějších knížek.
 
recenze

Amatérský experiment s křížencem

Osudy Bílého tesáka se přes svou oblibu u čtenářů audioknižnímu zpracování spíše vyhýbaly. Nyní přichází nezkrácená audiokniha v podání Bohdana Tůmy.
 
 



 
Vaši připomínku, námět či nabídku můžete odeslat prostřednictvím
kontaktního formuláře

Provozovatelem audioknižního průvodce naposlech.cz je Jakub Horák (IČ 60788003)