Naposlech.cz
30.11.2017


Hezký den, vážení posluchači.

Audioknižní vydavatelé už nemilosrdně zbrojí na Vánoce, takže jedna pozoruhodná novinka stíhá druhou. Mezi ty nejočekávanější patří jistě zvuková podoba slavného románu TO krále hororu Stephena Kinga.

Ve spolupráci s vydavatelstvím OneHotBook jsme připravili soutěž o pětidiskové vydání této audioknihy v hodnotě více než 1000 Kč. Je třeba znát odpověď na jedinou otázku.

 
 
 
 
Abyste měli větší motivaci soutěžit, připravili jsme krátkou videoreportáž z natáčení
a recenzi více než padesátihodinové audioknihy TO.
 
 
videoreportáž

Všichni koktají dobře

Navštívili jsme nahrávací studia právě když v nich herci Pavel Soukup, Jan Vondráček a David Novotný pracovali na audioknize TO. Nahlédněte s námi do zákulisí.

 
recenze

TO musíte slyšet!

Rok po třicátém výročí vydání románu a souběžně s premiérou nové filmové adaptace přichází OneHotBook se zvukovou podobou jednoho z nejznámějších literárních hororů.
 
 
 
Milovníky detektivek jistě potěší nový případ komisaře Maigreta
či rozhovor s jeho interpretem Janem Vlasákem.
 
 
recenze

Nečekaně akční Maigret

Georges Simenon buduje hned zpočátku příběhu silnou atmosféru. Křižovatka se shlukem několika domů, z nichž jeden je opředen až strašidelnou pověstí, působí velmi sugestivně.

 
recenze

Tělo má větší pravdu než mozek

Herec Jan Vlasák působí velmi energicky a vstřícně. Neustále je ve velkém profesním zápřahu – načítání audioknih nevyjímaje. Co zajímavého na sebe prozradil?


 
 
 
Z dalších novinek jsme vybrali první díl trilogie rodové ságy z české historie
a rozhlasové komorní drama Tennessee Williamse.
 
 
recenze

Eliščina koruna

Jestliže by se nám mohla Eliška Přemyslovna díky jednoduchému stylu psaní dobře číst, pak poslech je ještě vstřícnější. Jitka Ježková zachází velmi citlivě s intonací, melodie je doslova libozvučná.

 
recenze

Utíkat do vlastních světů

Americký jih 30. let, hospodářská krize, sociální problémy, generační střety, touha po lásce i zbohatnutí, snaha se vymanit, iluzorní představy štěstí, úniky do vlastních světů a vzpomínek.
 
 



 
Vaši připomínku, námět či nabídku můžete odeslat prostřednictvím
kontaktního formuláře

Provozovatelem audioknižního průvodce naposlech.cz je Jakub Horák (IČ 60788003)