Naposlech.cz
18.6.2015


Vážení přátelé audioknih,

znovu vám přinášíme přehled toho podstatného, co se v uplynulých týdnech odehrálo na českém audioknižním trhu. A že toho nebylo málo: byli vyhlášeni vítězové Ceny AVA – Audiokniha roku 2014, vydavatelé připravili řadu nových titulů a odtajnili i své plány budoucí. Vše najdete v audioknižním průvodci naposlech.cz.
 
Jakub Horák, vydavatel naposlech.cz
 


Audioknižní komunita na sociálních sítích se stále rozrůstá. Na našem Facebooku brzy přivítáme už 1000. fanouška. Pokud ještě nesledujete naposlech.cz na Facebooku, Twitteru nebo Google+, můžete to napravit. Neunikne vám tak žádná novinka.

 



Vyhrajte audioknihu!

Na stránce naposlech.cz/soutez můžete každý týden soutěžit o audioknihu. Stáčí málo: zodpovědět jednu otázku, ponechat na sebe kontakt a mít trochu štěstí při losování.

V tomto týdnu hrajeme o nekrácenou audioknihu Volání Kukačky – osmnáctihodinovou nahrávku detektivního románu Roberta Galbraitha v intepretaci Petra Olivy.
 

Audioknižní Svět knihy

Na veletrhu Svět knihy Praha byli vyhlášeni vítězové Ceny Asociace vydavatelů audioknih – Audiokniha roku 2014. Pusťte se na YouTube videozáznam celého slavnostního udílení.

Mimo hojné účasti audioknižních vydavatelů byl na Světě knihy k vidění i bohatý doprovodný program. Poslechněte si besedu Od knihy k audioknize, které se účastnili interpreti a tvůrci vydavatelství OneHotBook.
zpráva

Audiokniha roku 2014

V pátek 15. května byli na veletrhu Svět knihy Praha vyhlášeni vítězové druhého ročníku cen Audiokniha roku. Do soutěže bylo přihlášeno celkem...
reportáž

Od knihy k audioknize

Letošní Svět knihy hostil nejen slavnostní vyhlášení Ceny AVA – Audiokniha roku 2014, ale také bohatý doprovodný program zaměřený na audioknihy.
 

Nové audioknihy

Vydavatelé připravili celou řadu novinkových titulů, které vám mohou zpříjemnit nejeden horký den. Povídky Zdeňka Svěráka, bestsellerovou romanci Hvězdy nám nepřály, kriminální případ i fantasy z pera Andrzeje Sapkowského – to jsou jen některé z nich.
recenze

Povídkový Svěrák

Příznivci poetiky Zdeňka Svěráka, audioknižní posluchači i sběratelé – ti všichni mohou jásat. Supraphon na dvou CD vydal audiopodobu čtyř...
recenze

Hořkosladká romance

Romány amerického spisovatele Johna Greena si získaly řadu nadšených čtenářů po celém světě. Jejich česká knižní vydání vycházejí péčí nakladatelství...
recenze

Psychologie zločinu a trestu

Dospívající syn Viki prožívá nelehké období. Matka mu zemřela a vychovává jej pouze autoritativní otec, kriminální rada Heumann. Mladík se cítí osamělý...
recenze

Comeback zaklínačské série

Fanouškům dnes už legendární ságy Zaklínač jistě zaplesalo srdce, když se dozvěděli, že se autor ke svému hrdinovi Geraltovi vrátí ještě jednou...

 

Audioknižní průvodce

Naposlech.cz je jediným webovým magazínem specializovaným na audioknihy. Přináší informace o chystaných, nových i starších titulech, jejich recenze, rozhovory s tvůrci, tematické články, soutěže a další rubriky. Jeho součástí je postupně doplňovaný katalog soustřeďující informace o audioknižních titulech a jejich tvůrcích s možností pokročilého vyhledávání.

 
Vaši připomínku, námět či nabídku můžete odeslat prostřednictvím
kontaktního formuláře

Provozovatelem audioknižního průvodce naposlech.cz je Jakub Horák (IČ 60788003)