Naposlech.cz
3.12.2015


Milí posluchači,

vydavatelství Tympanum tento týden vyhlásilo 30% mikulášské slevy na všechny dětské audioknihy. V pestré nabídce najdete mnohé dárky, pro které se dětem vyplatí nezlobit. Pokud máte v plánu nadělovat, nyní je tedy ten správný čas.



 

Mikulášský týden u Tympana se slevou 30 %

Hledáte pro svoje děti nadílku, která vydrží déle než mikulášské laskominy? Vyberte jim některou ze čtyřiceti dětských audioknih vydavatelství Tympanum. Najdete mezi nimi klasické pohádky, strašidelné Příšerné příběhy, roztomilého Medvídka Paddingtona, Babičku drsňačku i stálice od J. R. R. Tolkiena. Příběhy jsou přeci nejkrásnější, když Vám je někdo vypráví.


Příšerné příběhy vánoční

Praskající oheň v krbu, plíživé kroky křupající ve sněhu a doslova mrazivé tušení hrůzy. Ano, jsou tu tolik oblíbené Příšerné příběhy britského autora Chrise Priestleyho!


Chytré pohádky

Existují pohádky, ve kterých se nevyskytují pohádkové obludy, kde nevítězí mocné kouzlo či hrubá síla, ale navrch má rozum, moudrost a vtip.

 


Babička drsňačka

Benova babička je jako každá jiná: má bílé vlasy a silné brýle, nosí zubní protézu a naslouchátko, ráda hraje scrabble a chodí brzo spát. Až na to, že je mezinárodní lupičkou klenotů!

 


Klofáci

Michal Souček a Filip Fialka stojí před nejtěžší zkouškou. Nic tak neohrozí klukovské kamarádství jako láska ke stejné spolužačce... Teď se teprve ukáže, jestli jsou Piskoř s Fildou kamarády na život a na smrt!
 




 

Tympanum ovšem naděluje také dospělým. Tento týden vychází dlouho očekávý erotický thriller Ty a mnohými fanoušky požadované kompletní vydání Tolkiena.

 


Ty

Když Guinevere vkročí do knihkupectví, kde Joe pracuje, jako by ho zasáhl blesk. Ta dívka je zosobněním všeho, co kdy chtěl: je krásná, chytrá a má v sobě více vášně než jeho nejdivočejší sny. Kvůli ní by třeba vraždil, jen aby ji získal.
 


Pán prstenů - Trilogie

Nestárnoucí příběh o cestě hobita Froda k Puklinám osudu. Bitvy mezi armádami na bitevních polích i v srdcích jednotlivců. Téměř 60 hodin ve fantastické Středozemi. To vše v jediné krabičce se šesti CD.

 
Vaši připomínku, námět či nabídku můžete odeslat prostřednictvím
kontaktního formuláře

Provozovatelem audioknižního průvodce naposlech.cz je Jakub Horák (IČ 60788003)