Naposlech.cz
10.12.2015


Vážení audioknižní posluchači,

s blížícími se Vánocemi je dobré upozornit na audioknihy, které dokáží skvěle navodit sváteční atmosféru či potěšit posluchače chytrým příběhem. Několik takových vydalo před nedávnem AudioStory a já mám to potěšení vám je představit. Připravili jsme pro vás také soutěž o tři audioknihy Vánoce s Františkem Nepilem, kterými jistě můžete udělat radost sami sobě nebo někomu z blízkých.
 
Jakub Horák, vydavatel naposlech.cz
 
recenze audioknihy

Laskavé vánoce

V záplavě cetek, přebarvených ležáků a zlevněného zboží lze najít perly, které jsou skutečnou hodnotou. Jednou z nich je i audiokniha Vánoce s Františkem Nepilem.
 
recenze audioknihy

Zvuková astrologie

Ivan Trojan svým projevem audioknize dodává sarkastický humor a zpřístupňuje ji mnohem širšímu publiku, než by se zřejmě podařilo oslovit bez jeho angažování.
 
 

Vyhrajte Vánoce s Františkem Nepilem

Až do třetí adventní neděle probíhá soutěž o tři CD s audioknihou vánočních povídek Františka Nepila. Získat je můžete i vy - stačí znát odpověď na jedinou otázku. A i tentokrát dostanou naši fanoušci na facebooku v případě své výhry ještě jednu audioknihu navíc!
 
 



Sváteční chvíle mohou zpříjemnit i audioknižní Želary nebo Ulička hanby.
Poslechněte si ukázky zdarma.
 
ukázka

Želary? Jozova Hanule!

Audioknižní podoba Jozovy Hanule působí jako kvalitně provedená rozhlasová četba. Interpretace, použitá hudba i celková koncepce nahrávky – to vše má jednoznačně rozhlasový nádech.
ukázka

Zločiny z temných zákoutí

Pavel Rímský svým energickým hlasem již od úvodních slov nenechá místo pro pochyby a dokazuje, že patří v oblasti mluveného slova mezi absolutní hereckou špičku.
 


U příležitosti vydání Vánoc s Františkem Nepilem jsme
připravili rozhovor s Jindřiškou Novákovou - majitelkou AudioStory.
 
rozhovor

Byl obyčejně lidský...

František Nepil má obrovský fan club čtenářů i posluchačů. Ano, posluchačů, protože velkou popularitu si získal právě svým autorským čtením rozhlasových fejetonů.
 
recenze audioknihy

Velká píseň

Za autora slavné sbírky milostné lyriky, Písně písní, bývá považován přímo král Šalamoun, k jehož době vlády se vznik starozákonního literárního "artefaktu" váže.
 



Audioknihy lze zakoupit i on-line, narychlo před Štědrým dnem
Audioteka.cz | Audiolibrix | Alza
 
 
Vaši připomínku, námět či nabídku můžete odeslat prostřednictvím
kontaktního formuláře

Provozovatelem audioknižního průvodce naposlech.cz je Jakub Horák (IČ 60788003)