Naposlech.cz
17.12.2015
 

Vyhrajte 500 Kč na audioknihy

Před Vánocemi jsme pro vás ve spolupráci s Alza Media připravili soutěž o dárkový poukaz na odběr elektronických knih a audioknih v hodnotě 500 Kč. Výherce tak bude mít možnost vybrat si kteroukoliv audioknihu na Alze. Soutěžní otázka je tentokrát tipovací - podívejte se na ni.
 
 


Představujeme vám několik novinek, které můžete v těchto dnech zakoupit a udělat tak radost sobě nebo někomu blízkému.
 
recenze

A zase ten Zadražil!

Thriller Ty je až perverzně chytrým záznamem chorobné posedlosti, při jehož čtení vám bude nejspíše poněkud úzko. Vlastně dosti úzko. Přesně jak to autorka zamýšlela.

 
recenze

Příšerná audiokniha

Příběhy jsou velmi poutavě napsané, dostatečně strašidelné a ostatně i poučné, takže pro odrostlejší děti, či mladé dívky a chlapce, je nelze než doporučit.

 
recenze

S poslední aristokratkou ve víru událostí

Opravdu bych si nedokázal kdy představit, že se Veronice Kubařové, a vůbec jakékoliv ženě, povede tak skvostná a uvěřitelná imitace typické dikce knížete Karla Schwarzenberga.
 
téma

Jak se kupují audioknihy na Alze

Podívali jsme se, jak se kupují audioknihy na Alza Media a zjistili například, že posluchač dostane komfort v podobě možnosti přehrávání audioknihy bez nutnosti stažení.
 
 

Na Alze můžete pořídit přes 1500 audioknih. Toto jsou ty nejprodávanější.

 
ukázka z audioknihy

Nesbøho Syn

Sonny Lofthus býval oblíbeným, příkladným studentem i talentovaným zápasníkem vzhlížejícím ke svému otci. Jednou se chtěl stát policistou jako on. Jeho život se však rozpadl jako domeček z karet.
 
profil audioknihy

Vánoce s Františkem

Výběr připravil sám Frentišek Nepil, a poté se ujal četby s neopakovatelným mistrovstvím prostého vypravěče, jehož slova hladí, dokáží vyloudit úsměv, ba dokonce vyprovokují i k hlasitému smíchu.
 


 
Vaši připomínku, námět či nabídku můžete odeslat prostřednictvím
kontaktního formuláře

Provozovatelem audioknižního průvodce naposlech.cz je Jakub Horák (IČ 60788003)