Naposlech.cz
9.2.2016


Srdečně vás zveme

na křest nové audioknihy Karel IV. - Tajný deník, který se za účasti autora Josefa Bernarda Prokopa a interpreta Jiřího Dvořáka koná již dnes.
 

 

Vyhrajte Tajný deník Karla IV. ‒ soutěž o šest audioknih

Ve spolupráci s vydavatelestvímb OneHotBook vám můžeme nabídnout soutěž o šest audioknih ‒ tři na CD, tři jako mp3 k okamžitému stažení. Stačí zodpovědět jedinou otázku.
 
 


Přinášíme recenzi audioknižního Tajného deníku Karla IV.
a rozhovor s jeho interpretem, hercem Jiřím Dvořákem.
 

 
recenze

Lidský obraz otce vlasti

Jiřímu Dvořákovi se podařilo zcela vystihnout autorův záměr. Karel IV. v jeho podání neztratil nic ze své vážnosti a vznešenosti, bezmezně miluje, tápe, koná dobrá i špatná rozhodnutí.
 
rozhovor

S Buškem z Velhartic bychom si měli co říct…

U příležitosti vydání audioknihy Karel IV. – Tajný deník oslovilo vydavatelství OneHotBook herce Jiřího Dvořáka ke krátkému rozhovoru.

 


Vedle novinkové audioknihy Karel IV. - Tajný deník
vydal OneHotBook nedávno například tyto další:

 
recenze a ukázka

Podvolení je třeba dát čas

Hlas Igora Bareše byl skvělou volbou, „rozbitost“ hlavního hrdiny, který hledá, se mu podařilo dobře zachytit. A oceňuji i zvukový podklad, vesměs složený z koláže ruchů.

 
recenze a ukázka

Francouzská smuténka

Charakterizace barvy hlasu a intonace Taťjany Medvecké vlastně souběžně román definuje. I on totiž v sobě nese nemalé množství smutku, melancholie, motivy smrti a bolesti, přesto je lehký jako pírko...
 

Všechny audioknihy lze okamžitě zakoupit. 



 
recenze a ukázka

Vzácný exemplář do sbírky

Sběratel si říká o poslech na jeden zátah. Není dlouhý a interpretační výkon Jaroslava Plesla je natolik strhující, že nemilosrdně táhne posluchače až k nevyhnutelnému konci.
 
recenze a ukázka

Sfoukněte prach ze starých bájí

Čtrnáct příběhů z pera Eduarda Petišky přibližuje židovské báje v podobě, která je díky poutavému jazyku blízká i mladším posluchačům.

 


 
Vaši připomínku, námět či nabídku můžete odeslat prostřednictvím
kontaktního formuláře

Provozovatelem audioknižního průvodce naposlech.cz je Jakub Horák (IČ 60788003)