Naposlech.cz
10.3.2016
 
 

Vážení posluchači,

Marťan obletěl celý čtenářský svět a zaujal i filmové tvůrce. Nyní vychází jako audiokniha ve skvělé interpretaci Jana Zadražila a Jana Vondráčka. My vám ji rádi představujeme a šesti šťastlivcům nabízíme možnost ji získat zdarma.
 




Je nejslavnějším mužem na Zemi.
Má to však háček: není na Zemi...


Vyhrajte šest Marťanů

Ve spolupráci s vydavatelstvím OneHotBook vám přinášíme soutěž o šest audioknih Marťan. Stačí znát jméno režiséra a mít štěstí při losování.
 
 
 
 
Recenze mluví o audioknižním zpracování Marťana velmi pochvalně.
Co řekl o jeho natáčení herec Jan Zadražil?
 
 
recenze

Robinson Marťan Crusoe

...Jan Zadražil má ve svém hlase přesně tu dávku ironie, která Marku Watneymu sluší. Obdivuhodně se vypořádal s načtením již zmíněných technických pasáží...

 
rozhovor

Jan Zadražil jako Marťan

Jaké bylo pozadí natáčení audioknihy Marťan? A jak se na ně připravoval představitel Marka Watneyho? Dozvíte se z rozhovoru s hercem Janem Zadražilem.

 
 
 
Jaké tituly chystá vydavatelství OneHotBook v tomto roce?
 
 
zpráva

OneHotBook 2016

V loňském roce připravilo OneHotBook pro audioknižní posluchače více než třicet novinek a podle katalogu se zdá, že v tomto tempu nehodlá polevit ani letos. Podívejme se společně, co pro rok 2016 chystá.
 
recenze

Chceš si zahrát?

...Vydavatelství OneHotBook tentokrát nezůstalo jen při své pověstné šťastné ruce při výběru interpretů, ale druhou končetinou dokázalo současně vybrat velmi vhodnou předlohu pro audioknižní zpracování...

 
 
 
Jana Zadražila můžete slyšet také v dalších audioknihách.
Stáhnout je můžete prostřednicvím obchodu Audiolibrix.
 
 
recenze

Krimi pro dva hlasy

...Režisérka Jitka Škápíková samozřejmě využila dvou linií vyprávění, dvou pohledů na celý kriminální případ a vytvořila koncert pro dva hlasy...


 
profil audioknihy

Led pod kůží

Druhý díl ságy Mycelium od spisovatelky Vilmy Kadlečkové s názvem Led pod kůží vychází jako velkolepá audio adaptace v podání osmi pečlivě vybraných interpretů.
 
 
 

 
 
 
Vaši připomínku, námět či nabídku můžete odeslat prostřednictvím
kontaktního formuláře

Provozovatelem audioknižního průvodce naposlech.cz je Jakub Horák (IČ 60788003)