Naposlech.cz
28.4.2016


Hra o trůny je kompletní! A může být vaše...




Kultovní fantasy sága a předloha seriálu HBO Hra o trůny končí,
alespoň do doby než Geroge R. R. Martin napíše další pokračování.
Sága ze světa sevřeného ledovými čelistmi má přes 260 hodin
a tři z vás ji můžou vyhrát právě teď!

recenze

Předlouhá píseň ledu a ohně

Výkon Františka Dočkala je vzhledem k jeho neherecké profesi velmi dobrý a co především: spletité osudy všech hrdinů románů George R. R. Martina se v jeho podání až překvapivě příjemně poslouchají.
 
profil autora

George R. R. Martin

Narodil se v Bayonne v New Jersey jako syn dělníka v docích. Atmosféra přístavu, kde se mísily vůně dálek, spolu s jeho bujnou fantazií vedly k tomu, že již v dětském věku začal psát smyšlené příběhy a prodávat je za drobné mince dětem ze sousedství. 
 
 
 
Přečtěte si recenzi a poslechněte ukázky předchozích dílů série.
 
 
recenze

Hra o trůny do uší přichází

I když by si sága zasloužila i svou dramatizaci, která by mohla podpořit akci a napětí, byli by posluchači ochuzeni o některé části knihy. Takto si ji mohou poslechnout celou, přesně tak, jak ji autor napsal.
 
profil audioknihy

Střet králů

Čas zešílel. Deset let dlouhé léto pokoje a hojnosti se blíží ke konci, a jako zuřivá bestie se neodvratně blíží krutá, mrazivá zima. Král Robert Baratheon a lord Eddard Stark, kteří třímali žezlo moci v časech nuceného míru, jsou mrtví.
 
 
 
 
 
profil audioknihy

Bouře mečů

Z pěti uchazečů o trůn Západozemí je jeden mrtvý, další upadli v nemilost, a boj, v němž jsou bez skrupulí rušena stará spojenectví, zuří nemilosrdně dál. Každý podniká odhodlanou výpravu za své vítězství, a všichni dohromady halí svět do temné bouře mečů.
profil audioknihy

Hostina pro vrány

Válka, která zuřila tak dlouho, strávila sama sebe. Sedm mocností je po staletích krutých zápasů nuceno žít v tísnivém příměří. Pár jedinců si dělá nárok na Železný trůn, jsou ale příliš slabí. Toho využívají zrádci, psanci a odpadlíci.
 
 
 

 
 
 
Vaši připomínku, námět či nabídku můžete odeslat prostřednictvím
kontaktního formuláře

Provozovatelem audioknižního průvodce naposlech.cz je Jakub Horák (IČ 60788003)