Naposlech.cz
24.6.2016

 

Dámy a pánové, přivítejte legendární Dunu!

Český audioknižní trh se rozrostl o další legendu světové literatury. Vydavatelství OneHotBook uvádí četbu kultovního románu Franka Herberta Duna. V režii Petra Gojdy ji vypráví herec Divadla na Vinohradech Marek Holý.

 
 
 
 
 
Členové Klubu Audiolibrix nakupují za nejvýhodnější ceny.



 
recenze

22 hodin s legendou

Duna je kultem, který si zaslouží být vnímán i mimo komunitu příznivců science fiction. Její zvuková podoba by mohla k takovému zpřístupnění širokému okruhu významně posloužit..
 
rozhovor

Duna je velký román

V obsáhlém rozhovoru se režisér Petr Gojda a herec Marek Holý svěřili nejen jak se jim na Duně pracovalo, ale vyznali se také ze svého vztahu ke sci-fi a audioknihám.

 
 
 
Žhavé novinky vydavatelství OneHotBook.
 
 
novinka

Elon Musk

Ashlee Vance jako jediný novinář strávil desítky hodin se samotným Muskem, s jeho spolupracovníky, přáteli, ale i s protivníky a kritiky, aby vytvořil dechberoucí obraz mimořádného muže na cestě za svými vizemi.
 
novinka

Deníček moderního fotra 2

Pokračování nyní už kultovního Deníčku moderního fotra, v němž otec na mateřské dovolené odhaluje strasti rodičovství, o kterých se obvykle nahlas nemluví.

 
 
 
Pro nerozhodné fanoušky sci-fi
přinášíme ukázky z dalších žánrových audioknih.
 
 
ukázka

Marťan

Strhující, podmanivý a přesvědčivý příběh o lidské nezdolnosti a vynalézavosti tváří v tvář beznadějné situaci obletěl celý čtenářský svět a ve všech zemích, kde vyšel, sklidil nadšený ohlas.
 
ukázka

Mycelium: Led pod kůží

Druhý díl ságy Mycelium od spisovatelky Vilmy Kadlečkové s názvem Led pod kůží vyšel jako velkolepá audio adaptace v podání osmi pečlivě vybraných interpretů.
 
 
 
 

 
Vaši připomínku, námět či nabídku můžete odeslat prostřednictvím
kontaktního formuláře

Provozovatelem audioknižního průvodce naposlech.cz je Jakub Horák (IČ 60788003)