Naposlech.cz
8.9.2016


Drazí posluchači,

v těchto dnech vychází jako audiokniha druhý z čínských thrillerů oblíbeného spisovatele Petera Maye. U té příležitosti přinášíme recenzi zvukového zpracování, rozhovor s interprety, a připravili jsme i soutěž, v níž mohou Čtvrtou oběť vyhrát tři z vás!
 
 
recenze

Je pomsta sladká?

V Pekingu došlo k několika rituálním popravám. Poslední obětí, která vyvolala největší rozruch, byl americký diplomat. Má vrah předem stanovený plán? Jde o pomstu nebo boj o moc? A kdy se jeho řádění podaří zastavit? A bude klíčem k řešení čtvrtá oběť?
 
rozhovor

Myšička a Plodková opět spolu

Martin Myšička, coby představitel čínského detektiva Li Jena, a Jana Plodková, jako americká patoložka Margaret Campbellová, poskytli u příležitosti vydání jejich druhého případu rozsáhlý rozhovor.

 
 
 
Poslechněte si i první Mayův čínský thriller,
či Ostrov Entry v podání Jiřího Dvořáka.
 
 
recenze

Vražedná série po čínsku

V pekingském parku je nalezena ohořelá a ještě doutnající mrtvola. Kdo byl onen nešťastník a proč zemřel tak krutým způsobem? Čínská policie neví, jestli šlo o sebevraždu či zda se jedná o krutý zločin.
 
recenze

Entry nebudete chtít opustit

Mrtvý, jistý pan Cowell, byl v noci zabit ve svém vlastním domě. Neměl nepřátele, takže jediným logickým podezřelým se stává jeho manželka, Kirsty Cowellová. Všichni jsou přesvědčeni, že je vinna.

 
 
 
Máte-li rádi thrillery, nenechte si ujít ani ty od Jefferyho Deavera.
Tanečník vyjde v nejbližších dnech.
 
 
ukázka

Sběratel kostí

Newyorské bezpečnostní složky jsou v pohotovosti kvůli konferenci OSN, situaci však zkomplikuje nález těla bizarně zavražděného muže. Policie požádá o pomoc bývalého detektiva Lincolna Rhyma, jenž je po úrazu však ochrnutý a upoutaný na lůžko.
 
novinka

Tanečník

Profesionální nájemný vrah zvaný Tanečník se chystá během pětačtyřiceti hodin zlikvidovat tři nepohodlné svědky v případu vlivného obchodníka se zbraněmi. Dokáže mu v tom zabránit ochrnutý detektiv Lincoln Rhyme a jeho pomocnice Amélie Sachsová?
 
 
Členové Klubu Audiolibrix nakupují audioknihy za nejvýhodnější ceny!



 
Vaši připomínku, námět či nabídku můžete odeslat prostřednictvím
kontaktního formuláře

Provozovatelem audioknižního průvodce naposlech.cz je Jakub Horák (IČ 60788003)