Naposlech.cz
27.10.2016


Dvanáct audioknižních novinek. NAHLAS!

V týdnu od 24. října zní i letos v knihkupectvích a na Audiolibrix.cz dvanáct audioknižních novinek. V rámci akce Audioknihy NAHLAS! je možné ke kterékoliv z nich získat další audioknihu z bonusové nabídky zdarma.
Více na www.audioknihynahlas.cz

Zapojte se do ankety o nejzajímavější novinku a vyhrajte 3 audioknihy.
 
 
 
 
V jeden den vychází zároveň historicky první a zatím poslední případ Hercula Poirota. Klasická Záhada na zámku Styles z pera Agathy Christie a nedávno uvedená Zavřená truhla její pokračovatelky Sophie Hannah.
 
 
recenze

Jubilejní Hercule Poirot

Jaromír Meduna při svých zkušenostech, díky léty pilovanému kultivovaném projevu, dokáže utáhnout celou četbu sám a posluchače svým výkonem potěšit.
 
novinka

Zavřená truhla

Poirot, jedinečná postava světové detektivní scény, jež letos oslaví sto let od okamžiku svého zrodu, se po úspěchu Vražd s monogramem vrací s novým případem z pera Sophie Hannah.
 
 
 
Mezi novinkami můžete najít Pulitzerovou cenou oceněný román Jsou světla, která nevidíme či českou detektivku Michala Sýkory Modré stíny.
Přinášíme ukázky a první recenze.
 
 
recenze

Střípky lidskosti ve světle hrůzy

Silné téma, poutavý děj i dramatické momenty jsou vděčnými motivy pro vznik audioverze. Text pod režijním vedením Michala Bureše nastudovali herci Tereza Vilišová a David Matásek.
recenze

Univerzitní zločiny

Sérii vražd odstartuje smrt docenta Chalupy, jehož mrtvola je nalezena přímo na jeho pracovišti, v prostorách olomoucké univerzity. Mohly za akademikovu smrt spory s kolegy, nebo jej někdo umlčel?
 
 
 
K dalším novinkám patří historický Sharpův tygr, biografická Paní Hemingwayová, či milostný Dobrý proti severáku. Jen několik dnů po literární předloze vychází zvuková verze zombie románu Všemi dary obdarovaná, děti potěší rozhlasové pohádkové dramatizace.
 
 
novinka

Všemi dary obdarovaná

Každé ráno Melanie čeká ve své cele, až ji odvezou do školy: seržant Parks na ni vždy namíří zbraň a dva vojáci ji připoutají na vozík. Melanie vtipkuje, že je přece neukousne, jim to ale legrační nepřipadá.
 
recenze

Pětice nedělních pohádek

Dramaturgický výběr nedělních rozhlasových pohádek umožňuje posluchači představit různé typy textů od nejznámějších autorů i rozmanité postupy více režisérů.
 
 
 
Nepovšimnuty by neměly zůstat ani příběhy z dávné Indie Krišna Avatár,
či startupová bible Lean podnikání.

 
Vaši připomínku, námět či nabídku můžete odeslat prostřednictvím
kontaktního formuláře

Provozovatelem audioknižního průvodce naposlech.cz je Jakub Horák (IČ 60788003)