Naposlech.cz
2.11.2017


Velký audioknižní čtvrtek je tu!

Dnes se na pultech knihkupectví a také v digitálních distribucích objevily audioknižní novinky, které připravil 3. ročník Velkého audioknižního čtvrtku. Přinášíme nejen přehled všeho, na co se můžete těšit, ale také první recenze.

A samozřejmě i tentokrát je pro vás nachystána soutěž o audioknihy. Vyhrát tentokrát můžete tři souborná vydání Čapkova Devatera pohádek v podání Vlastimila Brodského, Arnošta Goldflama a Miloně Čepelky.

Vyhrajte Devatero pohádek!

 
 
 
 
Co přináší Velký audioknižní čtvrtek
a jaké jsou aktuální audioknižní novinky?
 
 
zpráva

Velký audioknižní čtvrtek 2017

2. listopadu se v jeden den na pultech knihkupectví objeví 11 nových titulů. V historii Velkého audioknižního čtvrtku se jedná o dosud největší počet novinek.

 
recenze

Brad Pitt tahounem českých audioknih?

AudioStory se rozhodlo postavit vedle sebe pětadvacet let staré nahrávky dvou povídek a nové nastudování Podivuhodného případu Benjamina Buttona.

 
recenze

Tohle Rusko není pro nás

Osudy žen rozdílného postavení, odlišných pohledů na svět, a konečně i různých národností, které ovšem svého času spojovalo sovětské impérium.

 
recenze

Malý velký román

Rekapitulace a zhodnocování uplynulého života může vést k poznání, před kterým už bude jen velmi těžké se schovat. Své o tom moc dobře ví pan Stevens.


 
recenze

Odvrácená strana lesku

Zápletka, která by se dobře vyjímala na stránkách luxusně vypadajícího společenského magazínu pro ty, kteří však na luxus ani zdaleka nemají.
 
recenze

Nestárnoucí první věta

„Když se probudíte v den, o kterém náhodou víte, že je to středa, a všechno kolem připomíná neděli, začnete tušit, že něco není v pořádku.“

 
 



 
Vaši připomínku, námět či nabídku můžete odeslat prostřednictvím
kontaktního formuláře

Provozovatelem audioknižního průvodce naposlech.cz je Jakub Horák (IČ 60788003)